Pikavippi Ilman Luottotietoja

Vaikka pikavipin voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia niin se tarkoita kuitenkaan sitä, että pikavipin voisi hakea ilman luottotietoja. Pikalainayritykset tarkastavat luottotietosi aina joten pikavippien hakeminen ilman luottotietoja on täysin ajanhukkaa. Pahimmassa tapauksessa pikavipin hakeminen ilman luottotietoja johtaa siihen, että maksat ainoastaan lainahakemuksesta aiheutuvat kulut ja vastauksena saat kielteisen lainapäätöksen.

ei luottotietoja

On pikalainayrityksiä jotka veloittavat lainahakemuksesta tekstiviestillä jopa 10€ per lainahakemus. Alalla on ollut myös epärehellisiä toimijoita joilla ei ole ollut aikomustakaan myöntää ihmisille lainoja vaan ainoastan veloittaa lainahakemuksista. Tämän takia pikavippejä onkin mainostettu hyvin harhaanjohtavilla mainoksilla esimerkiksi juuri yhtenä myyntiargumenttina pikavipin hakeminen ilman luottotietoja.

Pikavipin hakeminen velkojen maksuun on myös se kaikista vaihtoehdoista huonoin. Mikäli olet velkaantunut kannattaa siihen hakea tarvittavaa apua esimerkiksi Velkakierre.com -sivustolta. Sivustoa ylläpitää Suomen evankelisluterilainen kirkko. Vaikka velkatilanne tuntuisi kuinka pahalta tahansa kannattaa siihen puuttua ja hakea apua mahdollisimman pian.

Viisi hyvää vinkkiä velkakierteen lopettamiseen

  1. Kerro velkojillesi maksuvaikeuksistasi ja laadi heidän kanssaan realistinen maksusuunnitelma.
  2. Ota yhteyttä velkaneuvontaan. Näin saat yksilöllistä apua omaan tilanteesesi.
  3. Älä ota lisää lainaa. Velan maksaminen velalla vain pidentää velkakierrettä ja nostaa lopullista takaisin maksettavaa summaa.
  4. Aloita säästäminen ja taloudenhallinta. Näin voit karsia ylimääräisiä kuluja ja vältät yli varojesi elämisen.
  5. Pyydä taloudellista apua sosiaalitoimistosta tai kirkolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *